Eriş'ten, Türkiye'nin ilk probiyotik noodle’ı
Eriş, kendi Ar-Ge Merkezi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi iş birliği ile geliştirdiği Türkiye'nin ilk vitamin destekli ilk probiyotikli noodle’ını tanıttı.
Yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin Vitamin Destekli ilk Probiyotikli Noodle'ı Nudo'yu tüketicileriyle buluşturan Eriş, noodle üretiminde yeni bir dönemi başlattı. Modern hayatın koşturmacasında pratik ve lezzetli yemekler her zamankinden daha da popüler olurken, tam da bu noktada noodle'lar öğünlerin olmazsa olmazı haline geldi. Eriş'in Eriş Ar-Ge Merkezi çalışmalarıyla geliştirdiği Nudo Probiyotikli Noodle, bağışıklık sistemini güçlendiriyor, sindirim sistemini düzenliyor ve içeriğindeki B1, B3, B6 ve B12 vitaminleri sayesinde günlük B vitamin ihtiyacının minimum yüzde 15'ini karşılarken yorgunluk hissinin azalmasına yardımcı oluyor.
Yüzde 25 daha az kalori, yağ oranı sıfır
Kızartma yerine buharla pişirme tekniği kullanılarak üretilen Vitamin Destekli Nudo Probiyotikli Noodle, yüzde 0 yağ içeriğiyle de dikkat çekiyor. Normal noodle'lara göre yüzde 25 daha az kalori içeren diyet dostu Nudo Probiyotikli noodle, sağlıklı yaşam tarzını desteklerken lezzetten de ödün vermiyor. Koruyucu ve renklendirici içermeyen Probiyotikli Nudo Noodle ayrıca koruyucu, tatlandırıcı, renklendirici ve MSG (Monosodyum Glutamat) gibi lezzet arttırıcılar içermiyor. Bu da ürünün daha tercih edilebilir hale getirilmesini sağlıyor.